Eventyr

Möten som skapar skillnad. Live, digitalt & socialt

Eventyr är en del av resekoncernen Unlimited Travel Group

Unlimited Travel Group föddes ur en vision. Vi ville göra resandet till en helhetsupplevelse där du som resenär blir bemött med kunskap, personlig service tillsammans med gränslösa valmöjligheter.

Alla arrangörer tillhörande Unlimited Travel Group är medlemmar i Svenska Resebyråföreningen och har ställer givetvis nödvändiga resegarantier enligt resegarantilagen. Det innebär att dina pengar är skyddade från din första inbetalning till dess att resan är helt genomförd.

Under tio år har vi byggt vidare på vår vision och är idag en grupp av specialiserade reseföretag som alla har en sak gemensamt. Vi delar samma reslust som dig, och vill inget hellre än att dela med oss av vår passion och erfarenhet.

Unlimited Travel Group är idag ett av Sveriges största reseföretag, men vi är långt från de stora jättarnas traditionella resefabrik. Våra olika inriktningar och struktur gör det möjligt för oss att fortfarande vara ”små” och alltid hålla kvalitet före kvantitet. Vi vill vara nära dig som kund och är övertygade om att det personliga mötet och servicen skapar det bästa förutsättningarna för en lyckad upplevelse och resa.