Eventyr

Möten som skapar skillnad. Live, digitalt & socialt

Sökes: Art Director/Grafisk formgivare med erfarenhet från Brand Experience

June 9, 2020

Eventyr är en av Sveriges ledande event- och kommunikationsbyråer. Eventyr är en kanaloberoende byrå som erbjuder starkare upplevelser och smartare kommunikation. Vi söker nu en AD/Grafisk formgivare med bred kompetens och kreativ höjd.

Arbetsbeskriving

Vill du vara en del av vårt kreativa team? Vi utvecklar vår “Studio” och du kommer vara en viktig pusselbit i det teamet. Mycket av ditt arbete kommer att bestå av att skapa/utveckla kommunikativ och kanaloberoende design i våra projekt & pitcher så väl som trycksaker och brandingmaterial inför våra evenemang.

Du kommer även tillsammans med Design Director att utveckla Eventyrs egna uttryck och grafiska design.

Vi söker dig som är en stjärna på att skapa snygg fungerade design & har kreativa idéer för olika kommunikationskanaler. Din kunskap hämtar du troligtvis ifrån en högskoleutbildning med tydlig inriktning mot Art Direction alt. grafisk design och formgivning samt flera års erfarenhet inom området. Annan utbildning inom visuell kommunikation och digital marknadsföring ser vi positivt på. Kanske jobbar du på en Brand Experiencebyrå idag och har därför lätt för att snabbt sätta dig in i vår vardag bland varumärkesplattformar och grafiska profiler. Vi förutsätter att dina kunskaper i Adobe (InDesign, illustrator, Photoshop) samt keynote/PowerPoint är på toppnivå och då vi jobbar globalt behöver din svenska och engelska vara flytande i såväl tal som skrift.

Prestigelöshet, kreativitet och driv är egenskaper som utmärker dig som person. För att briljera i rollen behöver du vara strukturerad, lösningsorienterad och trivas med många kontaktytor såväl internt som externt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss får du jobba i en dynamisk och ansvarstagande miljö som präglas av framåtanda och kreativitet.

Du rapporterar till byråns CCO men har Design Director som din närmsta chef i det dagliga löpande arbetet.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan redan idag!

Meriterade/kompletterande kunskaper:

– Byråerfarenhet, gärna inom event/Brand experience
– Ett sinne för att skriva texter eller öga för ord, engelska och svenska är ett plus.
– Producera film och animeringar med kunskaper inom After effects och Premiere Pro
– Skisser av miljöer och lokaler i 3D Sketchup etc.
– Viss kunskap av app-produktion

 

Kontakta Eventyrs CCO Niclas Rahm med kompletterande CV på niclas.rahm@eventyr.se

 

Eventyr grundades 1995 och har sedan starten haft fokus på hög kvalitet och starkt kundfokus. Som Sveriges ledande eventbyrå har vi arrangerat fler än 3 500 framgångsrika event, konferenser, jubileum, produktlanseringar och kundmöten världen över. Vi skapar en helt unik varumärkesupplevelse, som känns och som människor minns. Vi på Eventyr drivs av ett starkt engagemang och har en ständig nyfikenhet när det kommer till vilka trender och tendenser som formar världen idag och imorgon. Vi älskar att testa nya sätt att kommunicera och uppleva. Vi älskar att skapa event som förstärker och förhöjer upplevelsen av ditt varumärke. Det är vår stora passion. Starkare upplevelser. Smartare kommunikation. Vår vision: Nordens ledande eventbyrå

Relaterat