Eventyrs VD till final i Årets VD

Nu har juryn enats om vilka vd:ar som går till final i Årets VD och Eventyrs VD Sofi Franzén är åter igen nominerad. Den slutliga vinnaren kommer att avslöjas i samband med en stor festlighet på Hotel At Six i Stockholm den 15 november.

Utmärkelsen Årets VD arrangeras av Motivation.se för att uppmärksamma och premiera förebilder bland Sveriges Vd:ar. Genom det goda exemplets makt vill dom påverka till ett värderingsstyrt ledarskap och en positiv utveckling av svenskt näringsliv.

Vi frågade Sofi vad som dagligen driver henne och vilka framgångsnycklar hon ser är nödvändiga för ett lyckat ledarskap.

– Jag tror ett gott ledarskap inte bara handlar om att organisera, delegera och motivera, utan även att kunna attrahera talanger. På Eventyr är det lätt att vara en bra ledare. Med mina talangfulla kollegor är varje dag en spännande och rolig resa och jag lär mig hela tiden nya saker och kan utveckla mitt ledarskap, säger Sofi Franzén.

Kriterierna för att kunna bli utsedd till Årets VD är:

Ledarskap – Pristagaren har förmåga att leda människor och har genom sitt ledarskap fått människor att växa.
Hållbarhet – Pristagaren tar aktivt ansvar för hur företaget påverkar samhället, ur såväl ekonomiskt, miljömässigt som socialt perspektiv.
Tillväxt – Pristagaren har kunnat visa på särskilt goda resultat i form av tillväxt och nyanställningar i den verksamhet som hon/han är vd för.

Vi på Eventyr är såklart superstolta och hoppas på att Sofi tar hem detta nu, Tredje gången gillt!

[addtoany]
Copyright © 2021 Eventyr