Eventyr

Möten som skapar skillnad. Live, digitalt & socialt

Så här bygger vi ditt event

Vi skapar kreativa, nytänkande och effektiva lösningar för din målgrupp. Detta gör vi live, digitalt & socialt

1. Kommunikation

En produktlansering, ett jubileum eller en presentation av en ny strategi. Alla möten och events har ett budskap som ska kommuniceras. Vi bryter ned ert kommunikativa mål till ett kreativt koncept som skapar delaktighet, engagemang och mätbar effekt. Att samla människor, oavsett om det sker live eller digitalt, ger en unik möjlighet för deltagarna att inte bara ta emot budskapet utan faktiskt uppleva det. Vi skapar smartare kommunikation.

2. Logistik

2000 personer anländer samtidigt till hotellet. 15 minuter senare är alla incheckade och på väg till sina rum. Efter mer än 20 år i branschen vet vi vikten av god logistik och vi är experter på det. Ett event är en investering och det finns inget utrymme för teknik som strular, bussar som inte dyker upp eller köer till kaffet. Genom minutiös planering och starkt ledarskap säkerställer vi att du som kund kan fokusera på det som är viktigast för dig. Vi gissar att det inte är att hälla upp kaffe. Vi på Eventyr bemannar alltid våra event med vår egen eventpersonal. Dessa superstjärnor är välkända i branschen och det är av en anledning. Inget lämnas åt slumpen och ingen utmaning är för svår att lösa.

3. Upplevelse

I vårt jobb ser vi det varje dag. Vi har sett det på en strand i Kapstaden, i en gammal industrilokal i Nyköping, på en skoter på Svalbard, i ett konferensrum i Kista och på Åreskutans topp. Magin som uppstår när människor möts och får dela en gemensam upplevelse. Där skapas de bestående förändringarna och känslorna som berör på djupet. Genom att få uppleva ett varumärke skapas något unikt som alla företag stävar mot - en stark kultur, stolta medarbetare och lojala kunder. Vi på Eventyr brinner för att skapa dessa magiska möten, oavsett om de sker live eller digitalt. Genom vår ständiga nyfikenhet och kreativitet hittar vi sätt att skapa starkare upplevelser och minnen som räcker länge.

Vår process

Den ena processen är den andra lik. På det stora hela i alla fall. Det är inte där du hittar den stora skillnaden. På Eventyr har vi förfinat vårt arbetssätt under årens lopp. Fokus ligger framför allt på den löpande och nära dialogen genom hela processen. Allt för att säkerställa att vi uppnår den höga kvalitet som vi står för och den som ni som kund eftersträvar. Varje uppdrag är unikt. Det är så det ska vara.