Rekrytering Head of People & Culture till EVENTYR x TAPAUS

Vi på EVENTYR x TAPAUS skapar unika varumärkesupplevelser, som känns och som människor minns. Vi drivs av ett starkt engagemang och har en ständig nyfikenhet för våra kunders utmaningar och att hitta lösningar som ger långsiktiga resultat. Vi älskar att skapa event som förstärker och förhöjer upplevelsen av våra kunders varumärke. Det är vår stora passion.

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Genom att bygga en kultur där vi utvecklas, utmanas och har roligt tillsammans så attraherar vi stjärnorna i vår bransch och får dem att stanna. Vår vision är att bygga en drömarbetsplats med medarbetarna i centrum och där hållbarhet är en viktig komponent. När vi är passionerade i vårt arbete så levererar vi hög kvalitet till våra kunder. Vår kultur beskrivs bäst genom våra värdeord; We above me, Passionate beyond reason, Braver than yesterday och Always there.

Idag består Eventyr x Tapaus av 35 personer I Sverige och 90 personer i Finland. Vi har som målsättning att bli nordens ledande eventbyrå och kommer de närmaste åren fortsätta vår tillväxtresa till övriga nordiska länder. Vår bransch har gått genom ett stålbad under det senaste året, men Eventyr x Tapaus har trots rådande kris lyckats växa med 22 personer genom starkt strategiarbete, starka kundrelationer och duktiga medarbetare.

Nu söker vi dig som delar vår passion och vill ansvara för vårt kulturarbete.

Vi söker en Head of People & Culture som kan fortsätta att vidareutveckla och förvalta vår fina företagskultur. Du är van att arbeta självständigt, driva rekryteringsprocesser, arbeta strategiskt mot långsiktiga mål inom HR området, skapa medarbetarupplevelser och ansvara för vår internkommunikation. Du har tidigare varit HR-chef eller liknande och vill axla ansvaret att skapa Nordens bästa arbetsplats.

Du kommer att vara baserad i Stockholm och arbeta över hela Norden. Tjänsten ställer stora krav på självständighet och driv. Du arbetar affärsorienterat med HR frågor och säkerställer att vår HR strategi stärker våra övergripande mål.  Du rapporterar till Eventyrs CEO och sitter i den nordiska ledningsgruppen. Du är van att använda engelska i ditt arbete.

Ansvar & arbetsuppgifter

•      Ansvarig för det strategiska målet att bli ”the workplace of our dreams” inklusive employee surveys, analyser, utbildningar etc

•      Etablera och operativt driva en HR funktion för att kunna attrahera, utveckla, belöna och behålla de bästa inom branschen.

•      Arbeta med förändringsledning och ledarutveckling

•      Övergripande ansvarig för HR-frågor i Norden, vilket innebär självständigt arbete i Sverige och med ett HR-team i Finland

•      Driva, genomföra och förvalta alla HR processer för att stötta organisationen

•      Utvecklingen av HR funktioner i de länder vi etablerar oss i

•      Arbeta som en businesspartner till cheferna inom gruppen

•      Ansvarig för internkommunikation inom gruppen

·       Ansvarig för och operativt driva rekryteringsprocesser i Sverige

•      Ansvarig för avtal och personalfrågor i Sverige

Krav

Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet inom HR och internkommunikation på ett konsultföretag eller liknande. Du är van att upprätta avtal och bevandrad inom arbetsrätt. Du har god förståelse för samtliga HR processer och vad som är best practise. Du är van att arbeta med mätbarhet inom HR. Du vet hur man bygger employer branding och skapar intresse i sociala kanaler. Har du tidigare arbetat nordiskt så är det meriterande. Du trivs i en snabb och föränderlig miljö och du är en doer. Du har arbetat inom HR eller rekryteringssystem och är en fena på excel. Du är flytande på engelska i tal och skrift.

Passar ovan beskrivning på dig? Och du vill vara med på en tillväxtresa inom en bransch som skapar minnesvärda upplevelser för människor? Och du dessutom vill sätta din egen prägel på den viktiga HR funktionen för nordens ledande eventbyrå – då ska du skicka in en ansökan till oss!

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde sker enligt överenskommelse.
Ansök med CV och personligt brev till nina.jonsson@eventyr.se senast 2021-08-15

Varmt välkommen med din ansökan!

[addtoany]
Copyright © 2021 Eventyr