Redo för Almedalsveckan 2019?

Under Almedalen 2018 genomfördes 4311st evenemang, vilket innebär att konkurrensen för 2019 är enorm. Vi på Eventyr har lösningarna på hur ni når ut bäst både live, digitalt och socialt under årets Almedalsvecka!

Vi på Eventyr hjälper många av landets ledande företag med just detta. Vi ser till att tillsammans med er utforma seminarier, workshops, luncher, middagar och nätverksmingel. Vi ser även till att bygga upp eran närvaro digitalt före under och efter så att ni får ut mer av er investering på plats.

Med digitaliseringen har vi fått ett helt nytt sätt att tänka kring kommunikation

Digitaliseringen får för varje år ett allt större fokus. Under Almedalsveckan är händelseförloppet för nyheter snabbare och en snackis kan födas eller dö över en natt. Det innebär att tryckta medier ibland kan vara för långsamma. Exempel som webb-tv, bloggar, Twitter och andra mediaforum är snabbare och mer interaktiva kanaler som rätt använt dessutom kan få en extremt bra spridning. Sociala medier blir allt viktigare i konkurrensen om uppmärksamhet och därmed också kunskap kring hur de bäst används. Det kan handla om att ”pinga” rätt Influencer, använda rätt hashtag på Twitter, eller göra den mest uppmärksammade livesändningen. Era sociala kanaler kan vara avgörande för en lyckad spridning av ert budskap under Almedalen.

Bra innehåll i kombination med kreativitet är receptet för att lyckas.
Fundera på vad ni kan göra som ingen annan gör! De företag och organisationer som lyckas bäst med att föra fram sitt budskap under Almedalsveckan har alla gemensamt att de lyckats med kombinationen rätt innehåll och kreativ höjd. Att innehållet är intressant, relevant och uppmärksamhetsväckande är extremt viktigt för hur lyckad insatsen blir.

Det är fortfarande möjligt att hitta de rätta platserna, tiderna, panelerna att vara på.

Kontakta Marie Blomqvist på marie.blomqvist@eventyr.se eller på +46 (0) 70-970 74 74 för ett samtal om dina önskemål och behov.

[addtoany]
Copyright © 2021 Eventyr