Eventyr

Möten som skapar skillnad. Live, digitalt & socialt

What's Up

Här skriver vi om sånt som händer i vår värld

What’s Up?

Caroline Hedberg har utsetts till ny CFO på Eventyr

Caroline kommer att ingå i företagsledningen och rapporterar till VD Sofi Franzén. Hon kommer närmast från Apoteksgruppen där hon varit redovisningschef. Innan dess har hon arbetat på Feelgood som redovisningsansvarig och Amfa Finans som ekonomichef.

Läs mer

Världens största kreativa festival

South of Southwest® (SXSW®) Conference & Festivals firar konvergensen mellan interaktiva, film- och musikindustrin. SXSW® är den främsta och by far största festivalen för upptäckt som främjar kreativ och professionell tillväxt.

Läs mer

Ibiza – ön som är lite mer

Ibiza förknippar många med party och galenskaper under varma sommarmånader. Men den lilla ön, som är hippie-huvudstad nummer 1 i Europa, bjuder på så mycket mer.

Läs mer

Ny design, digital design

Likt skomakarns barn har vi jobbat med vårt varumärke. Utvecklat, vridit, förenklat, börjat om, ja ni förstår. Nu släpper vi ut den första produkten av detta arbete i vår nya digitala närvaro.

Läs mer

Årets byrå

Vi knep en pallplats i år igen på Årets Byrå vilket vi är oerhört stolta och glada över. Ett fantastiskt kvitto på att det vi gör och tror på är rätt. Tack alla härliga kunder för förtroendet och för ett riktigt bra samarbete!

Läs mer

När 100 miljoner tittar på!

Super Bowl är en av världens största sporthändelser med över 100 miljoner tv-tittare. Under februari spelads den klassiska finalmatchen i NFL för 52:a gången, och den här gången mötte fjolårssegraren New England Patriots Philadelphia Eagles där de senare vann en historisk seger.

Läs mer

Lego gör växtbaserat sortiment

LEGO har meddelat att den planerade lanseringen av ett växtbaserat sortiment, som främst är framställt av etanol framställt av sockerrör, erhålls på ett ansvarsfullt sätt med miljön i åtanke.

Läs mer

Mårten Diktonius till Eventyr

Efter 17 år på Step2 Communication som delägare, kommunikationskonsult och kundansvarig tar Mårten Diktonius klivet vidare.
På Eventyr stärker Mårten upp den strategiska avdelningen och kommer i första hand fokusera på kund och konceptutveckling.

Läs mer

En lite udda mikrofon

Catchbox är en mikrofon som mest ser ut som en kubformad kudde. Tanken är att man ska kunna kasta ut en Catchbox i publiken under eller efter en föreläsning om någon av åhörarna vill ställa en fråga.

Läs mer