Eventyr

Möten som skapar skillnad. Live, digitalt & socialt

What's Up

Här skriver vi om sånt som händer i vår värld

What’s Up?

Årets mest hållbara företag 2021

Vi är stolta över att jobba med några av Sveriges mest hållbara företag. På listan hittar vi bland annat ICA, Apotek Hjärtat och Systembolaget. Vår Head of Sustainability Josefine Mill delar med sig av sina tankar.

Läs mer

Eventyr fortsätter växa – här är senaste rekryteringen

Event- och kommunikationsbyrån Eventyr kunde strax innan årsskiftet berätta att de anställt kommunikationsstrategen Martin Lee som Content Strategist. Nu inleds året med ytterligare en stark rekrytering inom området för att möta marknadens ökade efterfrågan. Ny Content Producer på Eventyr blir Annette Mörk.

Läs mer

Eventyr väcker liv i ”Heta linjen”

I tider av hemarbete, inställda arrangemang, både privata och professionella, samt begränsad kontakt med människor är det många som saknar det där spontana, kreativa och oväntade samtalet. Eventyr väcker därför liv i det forna konceptet av Heta Linjen.

Läs mer

Framtiden är inte som den brukade vara

Rubriken bygger på ett citat av baseball-legenden Yogi Berra – samma person som myntade uttrycket "det är inte över förrän det är över". När vi nu närmar oss slutet av 2020, ett alldeles speciellt galet år för många och kanske alla. Ett år som tidigt handlade om att inte ställa in utan om att ställa om, att anpassa sig till omvärldsfaktorer som vi inte rår över, dessutom i extremfart. Anpassning för överlevnad.

Läs mer

Visuell design är framtidssäkert

Visuell design handlar i grunden inte om att skapa vackra bilder; det handlar om att lösa problem. Och när världen står inför en osäker framtid kommer det att finnas många problem att lösa. Därmed också ett större behov av visuell design för att skapa en begriplig framtid.

Läs mer

Smekmånaden är över- nu är kraven högre än någonsin

Vårens omställning till digitalt arbete, möten och event skedde under speciella omständigheter och förväntningarna på kvalitén var ganska lågt ställda. Men när vi alla börjar bli varma i kläderna kommer även kravnivån höjas och vi är inte lika förlåtande. Det är dags att steppa upp!  

Läs mer

Linus Nylund ny AD på Eventyr/Tapaus

Eventyr gick tidigare i år samman med finska Tapaus med ambitionen att bli nordens ledande byrå inom event och kommunikation. Nu förstärker man det kreativa erbjudandet och rekryterar Linus Nylund som senior art director. Han tillträdde sin tjänst i augusti och kommer närmast från kommunikationsbyrån Humblestorm och har tidigare jobbat med kunder som Spotify, Microsoft, Samsung, Telia, Electrolux.

Läs mer

Glöm inte att säga “Hej”

Säg hej och avvakta med ditt maraton. Eventyr tipsar om hur man bäst kommer igång efter semestern när man inte kan gå tillbaka till sin arbetsplats utan än en gång ska installera hemmakontoret!

Läs mer

Inspirationsmorgon med Christina

Vi befinner oss i förändringarnas tid. Förändring kan både vara spännande och något vi värjer oss emot. Den 24 Juni fick Eventyrs kunder möjlighet att delta i ännu en digital inspirationsmorgon där vi bjöd in en av Sveriges mest omtyckta föreläsare, Christina Stielli för att tala på just ämnet förändring.

Läs mer

Årets sommarpratare- dessa får ni inte missa

De må ha varit en annorlunda lansering gentemot den klassiska pressträffen i Berwaldhallen, men spänningen var lika stor som vanligt. Idag lanserades årets sommarpratare och det finns helt klart ett antal spännande namn med på listan. Eventyr har listat vilka ni inte bör missa!

Läs mer