Ny byråchef på Eventyr

Den första December tillträder Anna Öberg som ny byråchef på event- och kommunikationsbyrån Eventyr.

Anna Öberg har jobbat inom Brand Experience i 10 år och kommer senast ifrån konkurrenten Nine Yards där hon hade samma roll. Anna Öberg efterträder Nina Jonsson som efter 4 år fortsätter som konsult inom Eventyr och Tapauskoncernen.

– Det känns oerhört roligt att få det här förtroendet. Jag känner till bolaget väl och brinner för att verka för att Eventyr också framöver möter kundernas behov och levererar värdeskapande upplevelser och kommunikation av högsta klass. Tillsammans med alla fantastiska kollegor ser jag fram emot att göra skillnad för våra uppdragsgivare och ha roligt tillsammans på vägen, säger Anna Öberg.

-Vi är glada att få med Anna på den spännande resan vi har framför oss. Tiderna ser annorlunda ut nu än vad de gjorde för bara 6 månader sedan och vårt långsiktiga arbete kring att hela tiden utveckla oss och hitta nya relevanta sätt och lösningar åt våra kunder har blivit ännu viktigare.  Vi ser att våra kunder har ett ännu större behov av att kommunicera i de tider vi har just nu, både internt och mot marknaden. Vi satsar på framtiden och tror att behovet av att stärka sitt varumärke både internt och externt kommer öka mer och mer. I det här arbetet blir Anna en stor tillgång.

Annas kunskaper inom affärsmannaskap och stora intresse för kultur och team kommer att bli viktiga framåt när vi tillsammans med våra finska kollegor TAPAUS tar ett nordiskt grepp om marknaden. Jag är stolt över att få med Anna i vårt team, avslutar Sofi Franzén, VD på Eventyr.

Presskontakt Eventyr: Niclas Rahm

[addtoany]
Copyright © 2021 Eventyr