Linus Nylund ny AD på Eventyr/Tapaus

Eventyr gick tidigare i år samman med finska Tapaus med ambitionen att bli nordens ledande byrå inom event och kommunikation. Nu förstärker man det kreativa erbjudandet och rekryterar Linus Nylund som senior art director. Han tillträdde sin tjänst i augusti och kommer närmast från kommunikationsbyrån Humblestorm och har tidigare jobbat med kunder som Spotify, Microsoft, Samsung, Telia, Electrolux.

– Vi blev överraskade över mängden ansökningar vi fick från alla håll i branschen när vi gick ut med rekryteringen. Jag tror att vi har lyckats visa vår kreativa ambition och vår bredd som byrå. Linus visade både i intervjuer och i sina arbetsprov att han stack ut ordentligt. Vi ser verkligen fram emot att ha Linus i teamet, säger Peter Hammarstrand, Design Director på Eventyr.

Byrån har uppmärksammats i branschen för sin starka medarbetarkultur, något som vägde tungt i valet av ny arbetsplats.

– Jag fick ett tips om att kolla in Eventyr och det tog ungefär 5,2 sekunder innan jag började få en varm känsla i kroppen. Sättet att förhålla sig till kommunikation, berättelser, kunskapsdelning, arbetssätt och miljö var verkligen något jag gick igång på. Efter flera samtal förstärktes den känslan. Det finns verkligen en genuin vilja att göra gott, både för kunder och anställda. Jag tror det är så man leder vägen framåt för vår bransch, med hjärtat på rätt ställe, tillägger Linus Nylund

– Linus kommer att bli en otroligt viktig pusselbit för oss när vi nu bygger vidare och utvecklar vårt kreativa erbjudande inom Content, Creative och Design. Vi ser en markant ökning på förfrågningar av dessa delar från våra kunder avslutar Niclas Rahm, Creative & Communication Chief Officer på Eventyr.

[addtoany]
Copyright © 2021 Eventyr