Konferenser på Sveriges bästa arbetsplatser

I tisdags presenterades Sveriges bästa arbetsplatser ifrån företaget Great Place To Work. Det är glädjande att så många av företagen som är med i tävlingen lyfter fram sina konferenser som en viktig del i att bygga deras employer brand.

Enligt Thomas Kusoffsky VD på Smarteyes (4:a i stora företag) är konferenser ett av de absolut viktigaste verktygen för att bygga Smarteyes kultur och målsättningar. Vinnaren i medelstora företag, Cygni använder sina interna konferenser även i sin externa kommunikation. Allt för att attrahera de bästa medarbetarna. På www.cygni.se ser man direkt bilder från senaste konferensen.

– Vi är otroligt stolta över alla våra topplacerade kunder och ser en starkt uppåtgående trend i företagens interna konferenser,  säger Eventyrs co-founder Kristoffer Schjött-Quist

Hela listan över topplacerade företag finns här…https://www.greatplacetowork.se/employer-branding/sveriges-basta-arbetsplatser/

Grattis alla företag som satsar på att utveckla sin personal genom riktigt bra konferenser och särskilt grattis till eventbyrån Eventyrs alla topplacerade kunder.

[addtoany]
Copyright © 2021 Eventyr