HeY Samir & Vikor

Samir & Viktor klassas som Sveriges största pop-duo efter 3 listettor och 200 miljoner streams. Nu är de tillbaka igen med sommarens stora hit ”Odödlig”.

HeY, vilka är ni?
– Vi är Samir & Viktor. Två killar som älskar att göra musik, göra människor glada och att stå på scen. Vi vill bara ha roligt!

Vad gör ni just nu?
– Just nu sitter vi i en turnébuss från en spelning i Grebbestad till Torsby. Samir spelar mobilspel, jag svarar på denna intervju och lyssnar på våran vän Anis Don Deminas nya låt.

Er nya låt heter ”Odödlig”, vad handlar den om?
– Våran nya låt handlar om något som alla kan reflektera till! Att man är ung, snygg och ODÖDLIG! Vi vill sprida ut glädje och starta sommaren. Det är exakt vad allt handlar om i livet. Det ville vi få ner i en låt.

Har ni någon särskild plan när ni lanserar en ny låt?
– Det finns alltid en plan! Jag brukar sätta mig ner skriva ner namn på alla mina vänner. Musiker, Influencers och artister. Sen lägga en vattentät plan för hur låten kan nå ut så brett det bara går. Samt att man kan göra roliga aktiveringar!

Förra året slog ni rekord i antal spelningar under en och samma sommar, 79 st! Hur hinner man ens med det?
– Att göra så många spelningar som vi gjorde förra sommaren är inte ens rimligt haha! Men jag antar att vi var odödliga haha. Allting går med rätt team bakom sig, hårt arbete och vilja.

Viktor du har släppt din boken ”Min superkraft”. Vilka är era superkrafter och hur hittar man sin egen?
– Jag anser att mina superkrafter är min sjuka energi, driv och envishet. Kanske exakt vad som behövs för att ta sig framåt i den här branschen!

Vad är det bästa med att jobba som en duo?
– Att vi har varann. Vi gör allt tillsammans! Gör vi fel så gör vi fel tillsammans. Gör vi något bra så gör vi något bra tillsammans.

Fakta:
Vilka: Samir och Viktor
Bakgrund: Duon bildades 2014 sedan dess har de varit med i Melodifestivalen tre gånger.
Aktuella: Med sin nya låt Odödlig.

[addtoany]
Copyright © 2021 Eventyr