Fredrik Berling till Eventyr

Eventbyrån Eventyr har under de senaste åren expanderat och nu fortsätter de sitt lagbygge. Senast att ansluta sig till den prisbelönta byrån är tv-profilen och producenten Fredrik Berling. Fredrik Berling, mest känd som en av upphovsmännen till Hjärnkontoret, har lett och producerat ett stort antal program i TV och radio - varav flera mycket uppmärksammade och till och med prisbelönade. Under de senaste åren har Fredrik allt mer ägnat sig åt event och konferens. I fjol var han även nominerad till Årets moderator på Talargalan.

-Det här känns oerhört roligt och inspirerande. Jag har under lång tid följt bolagets spännande resa. Under de senaste åren har jag även haft förmånen att allt oftare arbeta tillsammans med Eventyr, både som producent och moderator. Att nu göra samarbetet mer permanent känns därför naturligt och helt rätt, säger Fredrik Berling.

På Eventyr kommer Fredrik Berling att i första hand axla rollen som innehållsproducent, men hans seniora kunskaper som bland annat konferencier, moderator och talarcoach kommer att komplettera byråns fullserviceerbjudande.

-Vi tror att Fredrik med sin rutin, nyfikenhet och känsla för både dramaturgi och hur man kommunicerar komplexa budskap, kommer att passa våra uppdragsgivare perfekt. Vi har sedan en tid tillbaka jobbat med varandra och ser detta steg som självklart. Vi på Eventyr strävar efter att alltid vara den ledande byrån där engagemang står i fokus – live, digitalt och socialt. Där kommer Fredrik att vara en viktig pusselbit framåt, säger Niclas Rahm, Creative Director på Eventyr.

-Jag har jobbat ihop med Eventyr under många år och känner att deras nytänkande inom mötesdesign och digitala kanaler verkligen sticker ut i vår bransch. Den stämning och kreativitet som finns här är unik och jag förstår att Eventyr är så uppskattade av både leverantörer och uppdragsgivare. Då Eventyrs arbetssätt och värderingar rimmar väl med mina, ser jag fram emot att både utvecklas själv samt att bidra till Eventyrs fortsatta utveckling. Nu har jag hittat hem, säger Fredrik Berling.

-Med sin gedigna erfarenhet från tv-produktion har Fredrik en unik förmåga att förklara svåra saker på ett enkelt sätt. Det är en utmaning som våra kunder har dagligen, både live och i digitala kanaler. Behovet av bra content och redaktionella tjänster i innovativa format ökar lavinartat, säger Niclas Rahm.

Fredrik Berling stärker upp Eventyrs konceptavdelning och kommer tillsammans med bland andra Niclas Rahm och Kristoffer Schjött-Quist att fortsätta arbetet med att driva mötesbranschen framåt.

[addtoany]
Copyright © 2021 Eventyr