Framtidsmöte på distans med Reitan

Uppdrag/utmaning

Reitans Riksmöte är ett välkänt och uppskattat arrangemang för alla de som driver Pressbyrån- eller 7-elevenbutiker runt om i landet. Arrangemanget brukar ses som årets höjdpunkt och ett av de få tillfällen då deltagarna tar ledigt, skäms bort och får fira tillsammans. Eventyr fick uppdraget att skapa ett möte som uppfyllde alla dessa krav utan att samla deltagarna fysiskt.

Lösning

Vi tog fram ett skalbart koncept som skulle gå att anpassa oberoende av pandemiläget. I en interaktiv värld fick deltagarna ta del av inspirerande livesändningar, en digital mässa med möjlighet till möten och kontakt med leverantörer och breakout-sessions med fokus på lärande och utveckling och självklart en kväll fylld av hyllningar och underhållning.

Resultat

Dagen blev ett inspirerande avstamp där deltagarna fick ökad insikt och förståelse för vad de tillsammans behöver åstadkomma för att fortsätta vara kundernas förstahandsval. Men framförallt lyckades vi skapa en gemenskap och tro på framtiden trots att alla fick ta del av mötet på hemmaplan.

 

[addtoany]
Copyright © 2021 Eventyr