Eventyrs VD Sofi Franzén tar hem priset som Årets VD

Syftet med utmärkelsen Årets VD är att uppmärksamma och premiera goda förebilder bland Sveriges vd:ar. Nu står det klart vem som tar emot utmärkelsen Årets VD 2018.

Hur känns det?

– Det känns otroligt roligt att få den här utmärkelsen. Det är tredje gången jag är finalist i Årets VD och tidigare år har jag fått lyckönska andra vinnare. Den här gången fick jag själv gå upp på scenen och de massiva gratulationer som har kommit efteråt har varit överväldigande.

Vad gjorde att du tog hem utmärkelsen i år tror du?

– Juryn för Årets VD samlar in information både om mig som person och om Eventyrs utveckling. Jag tror att vi som företag ligger helt rätt både i vårt strategiska arbete för att utveckla vårt erbjudande mot kund som även visar sig i våra fina siffror. Men också hur vi arbetar internt på företaget där personalen står i centrum, säger Sofi och fortsätter:

– Här arbetar vi för att utveckla både individ och team vilket jag tror juryn för Årets VD har observerat. Jag tycker att det här priset är ett pris till alla våra stjärnor på Eventyr.

Juryns motivering:

”Med en ovanlig förmåga att se individen, bygga tillit och skapa gemenskap är Årets VD i kategorin Små företag en ledare som med eget exempel visar hur företagskulturen kan efterlevas. Genom tillgänglighet, tydliga förväntningar och ett coachande förhållningssätt hjälper pristagaren sina medarbetare att själva hitta rätt på vägen mot nästa mål, vare sig resan sker tillsammans eller en och en. Årets VD bygger framgång med hjälp av nyfikenhet, värme och en genuin förmåga att förstå den enskilda människans drivkrafter.”

[addtoany]
Copyright © 2021 Eventyr