Eventyr

Möten som skapar skillnad. Live, digitalt & socialt

Människorna bakom Eventyr 25

I år fyller vårt företag 25 år. Det är viktigt utifrån det perspektivet att vi får ett kvitto på att vi gjort något rätt. Att vi tagit oss igenom otaliga kriser och förändringar och på vägen både uppmärksammats för vår kreativitet, för vår starka kultur och för vår ekonomiska utveckling. Man kan säga att ett 25-årsjubileum bevisar hållbarheten i vår affär.

Fast ännu viktigare är alla människor som på ett eller annat sätt har varit en del av vår gemenskap genom åren. För hur man än väljer att se det, så är det individer som förenas av en gemensam idé som får saker och ting att hända.

Se alla filmerna här!

Tack alla från hela vårt hjärta

Utan er passion, djärvhet, envishet och genuina vilja att beröra på ett djupare plan, hade det inte blivit mycket av med vare sig det ena eller andra. Så tack alla kunder som tror på oss och kämpar internt för att se till att göra det extraordinära möjligt. Tack alla leverantörer som ser möjligheterna och hjälper oss förverkliga det omöjliga. Och tack alla fantastiska medarbetare som bidrar till att forma den kultur som gjort oss till en arbetsplats att längta till.

Ni är Eventyr – oavsett om vi sågs i tidernas begynnelse, stötte ihop på vägen, eller precis har påbörjat en resa ihop.

Sofi & Kristoffer