Eventyr tillbaks i egen regi och är redo för framtiden

Efter rekordresultat köper grundarna tillbaka Eventyr från United Travel Group. Grundarna köper tillbaka de sista 30 % av Eventyr från United Travel Group för 7,9 miljoner.

Unlimited Travel Group har sedan 2007 varit ägare i Eventbyrån Eventyr tillsammans med de två grundarna. Men nu är det alltså dags att gå vidare i egen regi igen.

– Återinvesteringen känns riktigt bra och är helt i linje med vår nya strategi och utveckling av bolaget framåt. Vi har under de senaste åren breddat och anpassat vårt utbud och vi märker tydligt att kunderna gillar vad vi gör och hur vi tänker. Vi har tagit en spännande och stark position på marknaden och detta kommer att göra oss ännu mer motiverade framåt.

Vi ser verkligen fram emot den fortsatta resan, säger Kristoffer Schjött-Quist, en av Eventyrs grundare och Strategic Content Developer på byrån, i ett pressmeddelande. Det är han som tillsammans med grundaren och VDn Sofi Franzén som köper tillbaka återstoden (30%) av aktierna i Eventyr.

Sofi Franzén tycker att åren inom Unlimited har varit spännande.

– Det har varit en givande resa att ta bolaget till det är idag. Vi vill också passa på att tacka för ett gott samarbete med Unlimited Travel Group och alla de övriga dotterbolagen i koncernen. Med vår fina resultatutveckling känns det nu rätt att utnyttja hela vår avtalade option. Hon ser med tillförsikt på framtiden: – Framtiden ser ljus ut. Verksamheten går väldigt bra just nu vilket är jätteroligt.

– Eventyr har de senaste åren gjort en gedigen utveckling i att stärka sin affär med gott resultat, säger Johan Kvist, VD för Unlimited Travel Group. Bolaget fortsätter nu i egen regi. Vill därför passa på att tacka hela teamet för en fantastisk insats och önska varmt lycka till.

[addtoany]
Copyright © 2021 Eventyr