Eventyr tar kampen för mänskliga rättigheter i nytt samarbete

Eventyr har inlett ett samarbete med Regnbågsfonden och kommer att stötta fonden med strategisk rådgivning och hantering av deras digitala kommunikation.

Regnbågsfonden är en ideell fond som arbetar för att regnbågspersoner i hela världen ska ha fullständiga mänskliga friheter och demokratiska rättigheter. I många länder har idag regnbågspersoner det värre än någonsin och blir fängslade, torterade och dödade, bara för att de är sig själva. Regnbågsfonden arbetar med att samla in finansiering till stöd för kompetenta organisationer i de länder där regnbågspersoner har det som värst.

– Regnbågsfonden är otroligt tacksamma och stolta över att ingå samarbete med Eventyr, ett företag som verkligen leder branschen framåt. Vi är övertygade om att tillsammans med deras erfarenhet och kunskap inom digital kommunikation kommer vi kunna göra underverk, säger Fredrik Robertsson, styrelseledamot Regnbågsfonden.

Samarbetet består av att Eventyr går in som en strategisk rådgivare med fokus på digital kommunikation med uppdrag att öka engagemanget för initiativet.

– Allas lika värde och rättigheter har alltid varit djupt rotat i Eventyrs DNA. Som företag är det vårt självklara ansvar att driva social hållbarhet framåt tills omvärlden inkluderar alla och respekterar allas rättigheter och lika värde, säger Josefine Mill, Head of Sustainability på Eventyr. Vi är därför stolta att kunna erbjuda vår kompetens för att öka kommunikationen och engagemanget för det otroligt viktiga arbete som Regnbågsfonden gör, fyller Sally Jönsson i, Social media Manager på Eventyr.

Vill du bidra till Regnsbågsfondens viktiga arbete, klicka här https://regnbagsfonden.org/donera/

[addtoany]
Copyright © 2021 Eventyr