Eventyr

Möten som skapar skillnad. Live, digitalt & socialt

Eventyr Studios

Digitala upplevelser med effekt

Eventyr Studios är vårt digitala kommunikationskoncept. Oavsett plattform, studio eller teknik är det viktigaste att er produktion får den effekt ni efterfrågar. Du vet vad du vill uppnå, vi guidar dig rätt och hjälper dig med hela produktionen.

Vi skapar Starkare upplevelser. Smartare kommunikation. Det har vi alltid gjort och kommer fortsätta göra - oavsett om det är Live, socialt eller digitalt.

Hur börjar man?

Det är lätt att fastna i diskussioner om tekniska lösningar och tappa bort det viktiga, nämligen vad som ska kommuniceras och varför. Storyn du berättar är avgörande för att nå rätt effekt. Den behöver vara uttrycksfull och formulerad på ett sätt som väcker nyfikenhet. Vi hjälper dig ta fram rätt format för att berätta just er story på ett optimalt sätt. Det kan handla om relevanta gäster, sättet att interagera med deltagarna eller huruvida det bör vara förinspelat material eller paneldiskussion kring ett särskilt ämne.

Efter att ni tar kontakt med oss så hjälper vi er att skapa ett kommunikationskoncept som berör, engagerar och påverkar din målgrupp i den riktning du vill.

Det är detaljerna som gör skillnad

Att lyckas nå genom rutan kan vara en konst, och det krävs ett lite annat tänk än att stå på scen inför en fysisk publik. Vi ser till att ditt manus, scennärvaro, kroppsspråk, presentationsmaterial och leverans som helhet når önskad effekt.

Inspireras av våra digitala case

Vi har på Eventyr sedan länge jobbat med digitala format och har under åren hjälpt våra kunder att göra alltifrån kunskapsutbytande digitala seminarier och utbildningsserier, energigivande medarbetarträffar och Interna kick-offs till nätverkande leverantörsträffar och digitala mässor. Titta gärna närmre nedan på tre av alla de case vi gjort i år.

Klicka på länkarna nedan:

Kickoffen som minskade koldioxidutsläppen med 4 700 kg

20 kundplaner färdiga efter digital sammankomst

Efterlängtad utbildning: Slutet på nedlagda förundersökningar