Eventyr Studios

Eventyr satsar och bygger upp flertalet digitala studios på Venue 81 mitt i centrala Stockholm.

- Vi har ännu inte sett effekten av Covid-19 och hur det kommer att påverka vårt samhälle. För våra kunder är det affärskritiskt och oerhört viktigt att öka sin kommunikation både med sina anställda och sina kunder i ett tuffare affärsklimat, säger Sofi Franzén VD för Eventyr.

I tider som dessa har alla utmaningar att engagera sin målgrupp och nå ut med sin kommunikation. Eventyr vill fortsatt verka som den självklara möjliggöraren när det kommer till att skapa starka upplevelser och smartare kommunikation. Live, digitalt & Socialt.

Eventyr har plockat in den senaste tekniken, knutit till sig stjärnproducenter från TV med de bästa grafikerna och klipparna.

– Vi märker en stor efterfrågan från nya och befintliga kunder på alternativa lösningar nu. Vi kan snabbt sätta samman regi, dramaturgi och sortera i den kommunikation som företagen vill nå ut med, precis som vilket möte som helst. Vi har alltid varit kanaloberoende i vårat tänk och anpassar rätt budskap och innehåll för rätt kanal. Vi har gjort det här i så många år och vet precis vad som krävs för att nå ut med störst effekt och på bästa sett fortsätter Niclas Rahm, CCO på Eventyr.

Eventyr Studios kommer all den senaste tekniken att finnas så att företag snabbt ska kunna nå ut och fortsätta engagera. Eventyr Studios kommer att ha flertalet möblerbara scener i olika format, greenscreens, virtituella miljöer, podd- och Vloggstudios och livestreemingsverktyg där företag kan visa filmer, presentationer, interagera, workshoppa och sända nationellt som globalt.

– Många kunder efterfrågar flera kortare produktioner som inte behöver vara så avancerade. Här har vi verkligen möjligheten att snabbt och kostnadseffektivt lösa dessa utmaningar. Andra vill göra större omfattande produktioner och flexibiliteten för oss i det här läget är avgörande. Vi vill med denna satsning hjälpa våra kunder att öka sin relevans och skapa nya affärsmöjligheter avslutar Sofi Franzén.

Ladda ned information här!

Är ni intresserade av hur vi på Eventyr kan hjälpa just ert företag att nå ut, kontakta Niclas Rahm, Chief Creative & Communication Officer på Eventyr:

niclas.rahm@eventyr.se
+46 (0) 73-386 86 00

 

[addtoany]
Copyright © 2021 Eventyr