Eventyr söker projektledare och produktionsledare

Vi på Eventyr skapar unika varumärkes-upplevelser, som känns och som människor minns. Vi drivs av ett starkt engagemang och har en ständig nyfikenhet för nya trender och tendenser som formar världen idag och imorgon. Vi älskar att testa nya sätt att kommunicera och uppleva. Vi älskar att skapa event som förstärker och förhöjer upplevelsen av våra kunders varumärke. Det är vår stora passion.

Projektledare

Nu söker vi dig som delar vår passion och vill ta hand om våra kunder.

Vi söker nu en erfaren och kreativ projektledare med flera års erfarenhet av B2B och B2E inom event och upplevelseindustrin. Du är van att leda större projektteam med stor framgång och kreativ höjd. I din roll som ledare ska du kunna ställa krav, coacha och motivera alla i teamet att jobba med gemensamt fokus i projektet. Du har erfarenhet av och känner dig trygg i att konsultera kunder kring deras kommunikation. Det är meriterande om du har en relevant utbildning, men vi värdesätter främst flerårig erfarenhet av projektledning inom eventbranschen.

Som person är du nyfiken, driven och du har lätt att passa in i olika sociala sammanhang. Du trivs att jobba i en dynamisk arbetsmiljö och ordning och reda är dina mellannamn. Som projektledare är du trygg i driva flera projekt samtidigt utan att tappa fokus på målbilden. Du kan utan problem hålla i en presentation för kund på både svenska och engelska. Du älskar hjälpa kunden att skapa effekt och du har affärsmannaskapet naturligt i dig. När genomförandedagen kommer njuter du av att se alla detaljerna falla på plats.

Ansvar & Arbetsuppgifter

Vara en del av in försäljningen
Upprätta projektplaner och säkerställa att teamet följer den
Projektleda inom alla våra tjänsteområden
Ansvarig för att leda projektteamet och säkerställa att vi skapar Momentum
Ansvar för budget och fakturering
Projektadministration
Vara en del i workshop för kund
Ansvar att leda och genomföra event
Bidra till merförsäljning inom projektet

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde sker enligt överenskommelse.
Ansök med CV och personligt brev till:

work@eventyr.se

Sista dag för ansökan är 12 december

Intervjuer sker löpande

Produktionsledare

I rollen som produktionsledare brinner du för att skapa starka upplevelser, som ger effekt för våra kunder. Du tycker om att jobba i team, där du ansvarar för delar eller hela produktionen av ett projekt. Du anpassar dig efter olika situationer och tänker i flera steg framåt. Rollen innebär att du gillar ordning och reda, att planera och dokumentera i körschema, i olika system samt i produktionsplanerna.

Du har ett par års erfarenhet av produktionsarbete för både live och digitala event och förmodligen både inom Sverige och utomlands. Du har sinne för att ser hur du ska ta en kreativ idé till produktion och utförande, med ambitionen att matcha kundens budskap.

Rollen kan innebära produktion av digitalt innehåll, såsom film, podcasts och jinglar samt upphandling och uppföljning av detta. I andra projekt kan det handla mer om administrativa uppgifter, till exempel anmälningslistor, logistik, inköp samt samordning av guider. De olika arbetsuppgifterna bestäms tillsammans med projektteamet och du har ansvar för att hålla deadline och budget i projekten.

Som person är du målinriktad och har en hög känsla för att ge service. Vi jobbar i team så ditt sätt att anpassa dig till olika situationer och människor är betydelsefullt. Du är prestigelös, med självförtroende i att agera proaktivt och vågar ta egna initiativ. Ditt sinne för planering och god struktur är lika självklart som att du kan se flöden och sätta logistikplaner för smidig och effektiv hantering av våra gäster.

Ansvar och Arbetsuppgifter

Vara delaktig i planering, genomförande och uppföljning

Löpande rapportera produktionsstatus för projektledare och övriga berörda inom team och gentemot kund

Ansvara för att upprätta produktionsplan och jobba efter den

Hålla dig uppdaterad inom relevanta arbetsverktyg

Kontakt och förhandling med våra leverantörer samt ansvara för vår bemanning på plats

Administrationsarbete med listor och deltagarhantering, deltagarkommunikation och reselogistik,

Skapa appar och webbsidor samt uppdatera under projektens gång

Delta i kundmöten för att skapa en förståelse om projektet och bidra med kompetens utifrån ditt kompetensområde

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde sker enligt överenskommelse.
Ansök med CV och personligt brev till:

work@eventyr.se

Sista dag för ansökan är 12 december

Intervjuer sker löpande

[addtoany]
Copyright © 2021 Eventyr