Eventyr går in som sponsor till Årets Studentkategori i Gyllene Hjulet!

I fjol instiftade Gyllene Hjulet Årets Studentkategori – för att lyfta och uppmuntra framtida kollegor som står inför dörren att komma ut i eventbranschen. I år arrangeras kategorin i samarbete med Eventyr, en av Nordens största eventbyråer, som tillsammans med sin samarbetspartner Friends kommer att skriva årets brief till studenterna.

– Det känns otroligt roligt att vi kan presentera Årets Studentkategori till Gyllene Hjulet även i år, särskilt efter fjolårets succé. Att en riktig byrå i form av Eventyr står bakom kategorin och briefen i år gör att vi verkligen växlar upp årets tävling för studenterna, menar Victoria Jansson, projektledare Gyllene Hjulet. 

Vi på Eventyr tror på framtidens arbetskraft och för oss betyder denna satsning att vi visar att vi på riktigt uppmuntrar branschens utveckling framåt.

– Att vi dessutom gör detta ihop med stiftelsen Friends som vi är nationell partner till känns otroligt inspirerande, fortsätter Sofi Franzén vd Eventyr.

– Det känns roligt att få den här möjligheten då studenternas tankar och angreppssätt är mycket intressanta för oss. Vi hoppas på en idé och ett koncept som vi kan realisera redan under 2019 avslutar Malin Duintjer, insamling- och marknadschef på Stiftelsen Friends

Årets studentkategori utgör en egen tävling i Gyllene Hjulet där lag om max fyra eventstuderande möter en brief som ska besvaras inom 48 timmar och ett kreativt koncept ska tas fram. Årets tävlingsdatum för kategorin är 20 – 22 februari. 

 

Juryn i Årets Studentkategori:

OrdförandeNiclas Rahm, Creative Director Eventyr

Malin Duintjer, Insamlings- och marknadschef Friends

Lina Harbom Hedberg, projektledare, konsult och författare

Tomas StålmarckContent Producer, Minnesota 

Kristoffer Schjött-Quist, Strategic Content Developer/FounderEventyr

Marie Blomqvist, Head of SalesEventyr

Anna HellströmProject ManagerEventyr

[addtoany]
Copyright © 2021 Eventyr