Eventbyrån Eventyr gjorde sitt hittills starkaste år

Under 2017 ökade byrån starkt både omsättning och rörelseresultat. Eventbyrån Eventyr blickar med stolthet tillbaka på ett positivt och starkt år. Byråns intäkter ökade med 18 procent, från 109 miljoner 2016 till 128,5 miljoner 2017. Ebita landade på 7,9 miljoner kronor.

– Det här känns så klart helt fantastiskt säger Sofi Franzén, VD och en av grundarna till Eventyr.

Vi ser en stor efterfrågan på våra tjänster och intresset för Eventyr är stort hos såväl kunder som hos potentiella medarbetare. Utveckling av vårt erbjudande och det sätt vi arbetar i nära samarbete med våra kunder uppskattas på marknaden. Vi ser fram emot en fortsatt utveckling av byrån tillsammans med kunder och medarbetare, för att befästa positionen som Sveriges ledande byrå. Det som känns extra roligt är att vi både har behållit våra befintliga kunder men också har ett stort inflöde av nya spännande förfrågningar. Det känns som ett riktigt bra betyg på att det vi gör är rätt.

Under 2017 välkomnade Eventyr en rad nya kunder som bland annat ICA, Coca-Cola och O´learys till bordet, samtidigt som man fortsatt arbeta aktivt med att utveckla sina långvariga relationer. Kundrelationer som leder till proaktiva partnerskap är rätt väg att gå vilket även visats sig i Årets Byrå där Eventyr åter igen tog en pallplats. Byrån har även dubbla nomineringar i Gyllene Hjulet.

– Vi har vuxit i antal medarbetare vilket innebär att vi nu har möjlighet att ta oss ann nya typer av uppdrag. Att bli fler gör det möjligt för oss att testa nya ingångar tack vare de kompetenser som tillkommit de senaste åren. I grund och botten är det också exakt vad Eventyr handlar om – utan medarbetare och kollegor så finns inget Eventyr. Nu är vi många duktiga tillsammans och det känns fantastiskt, säger Sofi Franzén avslutningsvis.

[addtoany]
Copyright © 2021 Eventyr