En lite udda mikrofon

Catchbox är en mikrofon som mest ser ut som en kubformad kudde. Tanken är att man ska kunna kasta ut en Catchbox i publiken under eller efter en föreläsning om någon av åhörarna vill ställa en fråga.

Många av er har säkert varit på en föreläsning eller liknande där man antingen inte hör åhörarens fråga eller någon stackars assistent får springa som en skottspole med en mikrofon mellan åhörarna. Det problemet skulle Catchbox kunna lösa då det antagligen är mindre risk för skador om man kastar runt en Catchbox istället för en traditionell trådlös mikrofon. Catchbox PRO är en mjuk, lätt och trådlös kub som konverterar ditt existerande beltpack eller rockslagsmikrofon till en mikrofon du kan kasta runt, och kasta långt, utan problem!

Detta är ett väldigt bra och roligt sätt att interagera med publik, eller varför inte aktivera och engagera stundenterna på din föreläsning!

Catchbox har en patentsökt teknik som gör att den känner av rörelsen i ett kast och stänger av mikrofonen tillfälligt vilket gör att endast talet hörs och inte kastandet och mottagandet.

Möjlighet finns att skräddarsy sitt eget cover så att det följer företagets designmanér.

Vill ni använda en eller flera Catchbox på ert event, kontakta din kontakt på Eventyr så berättar vi mer.

 

Spec.

Blå, Grön eller Orange i grundutförande. Mot tilläggskostnad kan den beställas i valfri färg och med egen logotyp på 2 eller 4 sidor.

Storlek: 18x18x18 cm

Vikt: 380 g

Batteritid: ca 20 timmar

Utbytbara covers

Smutsavvisande tyg

Vill du veta mer?
Kontakta henrik@eventyr.se

[addtoany]
Copyright © 2021 Eventyr