Dynamisk duo till Eventyr

Eventbyrån Eventyr fortsätter att rekrytera och tar nu in reselogistikern Amanda Hörnell och produktionskoordinatorn Agnes Nyman. Under det senaste året har Eventyr vuxit och rekryterat sex stycken nya medarbetare. Nu värvar man in Amanda Hörnell som Travel Coordinator och Agnes Nyman som Production Coordinator.

Amanda Hörnell kommer närmast från Hansen och Moment Group och har viktig erfarenhet av att driva och utveckla logistiktunga projekt.

– Jag ser fram emot att vara med i ett sammanhang där varumärke, kommunikation och upplevelse får lika stor vikt. På Eventyr får jag vara med och bygga upp nya spännande erbjudanden där live, digitalt och socialt bildar en starkare upplevelse och smartare kommunikation.

Agnes Nyman kommer direkt från Företagsekonomiska institutet där hon läst Corporate Events med strategisk inriktning.

– Det känns otroligt spännande och inspirerande att få teama upp med gänget på Eventyr. Byrån har en tydlig strävan efter att hela tiden bibehålla positionen som Sveriges ledande eventbyrå. Utöver det tycker jag att Eventyr har en både dynamisk och human kultur, vilket var helt avgörande för mig när jag valde arbetsplats, säger Agnes Nyman.

[addtoany]
Copyright © 2021 Eventyr