Design är tydlighet

Kommunikationsbehoven omkring oss just nu är stora. Viljan att vara tillsammans och förstå varandra är stark. Styrkan av att som varumärke kunna visa vad man tror på internt och vad man lovar externt är viktigare än någonsin.

Allt omkring oss är design. Allt du ser i din vardag. De flesta av dina visuella intryck på en dag pratar inte med dig, men du förstår genom att se designen. Formen, färgen, uttrycket.

När vi kommunicerar vill vi att mottagaren snabbt ska förstå vad du menar. För att hjälpa budskap att få fäste hos mottagaren är design en helt avgörande faktor. Designad tydlighet & relevans för olika målgrupper i företagens kommunikation kommer att öka möjligheter att nå målen snabbare.

– Vi på Eventyr hjälper er att addera design thinking till era digitala & fysiska strategier. Vi hjälper era målgrupper internt & externt att förstå avsikten med era budskap genom visuell tydlighet & relevans, säger Peter Hammarstrand, Design Director på Eventyr.

Design är inte bara tydlighet utan även affärskritiskt.

Vill du prata om designade kommunikationslösningar som möjliggörare, live, digitalt & SoMe? Kontakta Peter Hammarstrand, Design Director på Eventyr:

peter.hammarstrand@eventyr.se
0709-39 85 42

 

[addtoany]
Copyright © 2021 Eventyr