Eventyr

Möten som skapar skillnad. Live, digitalt & socialt

Innovativa koncept & smartare kommunikation

Det gäller att ha en attraktiv paketering och ett tydligt budskap, för att åstadkomma äkta och långsiktigt engagemang. Vi hjälper dig att skapa kommunikationskonceptet som berör, engagerar och påverkar din målgrupp i den riktning du vill.

Format, budskap & content som attraherar

Storyn du berättar är avgörande för att nå rätt effekt. Den behöver vara uttrycksfull och formulerad på ett sätt som väcker nyfikenhet. Vi hjälper dig ta fram rätt format för att berätta just er story på ett optimalt sätt. Det kan handla om relevanta gäster, sättet att interagera med deltagarna eller huruvida det bör vara förinspelat material eller paneldiskussion kring ett särskilt ämne.

Scennärvaro och coachning som tar er till nästa nivå

Att lyckas nå genom rutan kan vara en konst, och det krävs ett lite annat tänk än att stå på scen inför en fysisk publik. Vi ser till att ditt manus, scennärvaro, kroppsspråk, presentationsmaterial och leverans som helhet når önskad effekt.

Eventyr Studio – komplett inspelning med den senaste tekniken

Med Eventyr Studio kan du få en komplett utrustad studio, perfekt för inspelning av podd, vlogg eller streaming. Genom livesändning kan dina tittare enkelt dela en länk på egna digitala plattformar. vi erbjuder inspelning med 1-, 2- eller 3-kamerasystem, optimal ljussättning, greenscreen, ljudinspelning och möjligheter till länk för externa talare. En erfaren körproducent från Eventyr finns alltid på plats för att göra upplevelsen
smidig för er.