Ännu en digital morgonsuccé

Över 600 deltagare kopplade upp sig på onsdagsmorgonen för att ta del av Eventyrs andra digitala inspirationsfrukost. Med kända ansikten som Kjell A. Nordström, Anja och Filippa, Magdalena Forsberg, Silvana Imam, Lina Hedlund och många fler, diskuterades hur begränsningar skapar förutsättningar till förändring och nya vanor.

Skriva brev, hitta sätt att ge tillbaka, utveckla nya produkter och tjänster, gå på dagliga promenader och producera vassa digitala möten. Den unika situationen vi befinner oss i just nu begränsar oss men skapar också förutsättningar till förändring och nya vanor. Både vi som individer och företag tvingas ställa om och skynda på processer som vi sedan länge förutsett men inte tagit tag i.

Under morgonen fick deltagarna ta del av tips och insikter från våra vänner i branschen och från ekonomidoktorn Kjell A. Nordström. Kjell A. Nordström spår att vi kommer att komma ur denna pandemi, precis som vid tidigare pandemier, till ett samhälle som tvingats återuppfinna sig.

Efter sändningen kunde deltagarna chatta med med Sofi och Kjell och där gick diskussionerna hett till. Intresset för ämnet visade sig vara stort och frågorna var många!

Här kan ni se en resumé av morgonens sändning!

Ni är som vanligt välkomna att höra av er om det finns något ni behöver hjälp med eller om ni vill boka en visning av Eventyr Studios! Vi finns på telefon 08-121 396 60 och du hittar våra mailadresser och direktnummer här.

[addtoany]
Copyright © 2021 Eventyr